Menu
A+ A A-

FONTOS: Az ITBN CONF-EXPO 2019 a támogatók jóvoltából továbbra is ingyenesen látogatható.
A látogatás előzetes regisztrációhoz és referencia személy megadásához kötött. Az esemény helyszínén korlátozott számban tudunk vendégeket fogadni, ezért egy bizonyos létszám fölött már nem áll módunkban regisztrációját elfogadni.
Az ITBN CONF-EXPO szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy különösen indokolt esetben a már visszaigazolt regisztrációt a rendszerből töröljék. A törlés tényéről a megadott email címre értesítés küldünk!

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy az ITBN CONF-EXPO 2019 kizárólag szakmai rendezvény, az itt elhangzó előadások, tartalmak és üzenetek az IT biztonságban dolgozó szakembereknek szólnak. Ezért kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, ha Ön szakértőként, a biztonsági szakmában dolgozó munkatársként vagy szakmai érdeklődésből kíván részt venni a konferencián. Ha kételye támadt abban, hogy Ön hozzájut-e a konferencián azokhoz az információkhoz, amelyekre kíváncsi, kérjük tanulmányozza a programot.

Szeretnénk, ha az ITBN CONF-EXPO 2019-ban is a közép-, és nagyvállalatok döntéshozói valamint a biztonsági szakemberek sikeres találkozója lenne. Megértésüket és együttműködésüket elõre is köszönjük!

A rendezvényen elvárt öltözet az alkalomhoz illő üzleti viselet. A szervezők fenntartják a jogot, hogy csak az alkalomnak megfelelő öltözetet viselő résztvevőket engedjenek be a rendezvényre.

 

A rendezvényen a résztvevők mozgását követő technológiát használhatunk.
A résztvevők az azonosításukat szolgáló mobil kóddal ellátott kitűzőket viselnek!
A rendezvény ideje alatt a résztvevőkről készülnek fényképek és videófelvételek hangrögzítéssel egybekötve.

Szolgáltatóknak: azon szolgáltató szervezetek, amelyek nem támogatói vagy együttműködő partnerei az eseménynek összesen 2 db személy esetében jogosultak a térítésmentes belépésre. Minden további személy belépése 50.000 HUF + AFA összeg megfizetése mellett lehetséges. Amennyiben ilyen jegyet igényel, akkor a regisztrációs folyamat végigvitele után kérjük jelentkezzen az info@itbn.hu email címen.