Logo


Az ITBN Díj 2012 díjazottjai:

0884Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj - LEGJOBB KÜLFÖLDI INNOVÁCIÓ 2012 - Enterasys Networks, Inc. - Enterasys Mobile IAM

 

Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj - LEGJOBB MAGYAR INNOVÁCIÓ 2012 - Seacon Europe Kft. - SeaLog

Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj - LEGJOBB REFERENCIA PROJEKT 2012 - Gemalto autentikációs rendszer kialakításaT-Systems Magyarország Zrt. - Egis Gyógyszergyár Nyrt.

Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj - Az év útmutató szakembere 2012 - Varga-Perke Bálint (Buherátor)

 

A díjazottaknak gratulálunk!

 


Az egyes kategóriák leirása: 

LEGJOBB KÜLFÖLDI INNOVÁCIÓ

 

LEGJOBB MAGYAR INNOVÁCIÓ

 

LEGJOBB REFERENCIA PROJEKT

 

Az év útmutató szakembere 

Az IT Biztonsági piac Útmutató szakembere tevékenységével, cselekedeteivel olyan előre mutató gondolatokat közvetít vagy véleményt fogalmaz meg amely jelentős befolyással bír az IT piac egészére, gondolkodásmódjára. Az Útmutató szakember véleménye a piacon meghatározó, döntéseit figyelemmel kísérik, cselekedeteivel, gondolataival hosszútávra teremt értéket.

 

ITBN Dij 2574 1a kicsiAz ITBN Biztonsági Díjról 

A díj 2010-ben került megalapításra az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) szervezői által azzal a céllal, hogy kiemelje, bemutassa és támogassa a legsikeresebb biztonsági szakembereket, a biztonsági megvalósításokat, hazai és külföldi gyártói innovációkat, sikeres projekteket és az azokat befogadó és végrehajtó szervezetek munkáját. A díj átadására az ITBN-hez kapcsolódó rendezvényen kerül sor, a szakma jelenlétében, méltó keretek között a sajtó részvételével A nyertes a továbbiakban örök időkre jogosult az adott évi "ITBN Biztonsági Díj (ITBN Security Award) nyertes" megjelölés és a hozzá tartozó díj használatára, bemutatására és annak szabad kommunikációjára.

 

 

© ITBN - Informatikai Biztonság Napja - National Day of IT Security Minden jog fenntartva - All rights reserved.